Vliegen naar ALICANTE en daar een stoere camper huren!

Wij zijn op vakantie van 22/07-25/08. Wil je Menno huren in Alicante neem dan direct contact op met Tjitske en Martijn: mblatorre@gmail.com

Heb je geen haast, wacht dan tot wij terug zijn van vakantie!

EEN VAN DE STOERE CAMPERS STAAT VANAF HALF SEPTEMBER 2016 WEER IN ALICANTE!

Je wil graag met zo’n stoere Camper rondcruisen in Spanje, maar hebt geen tijd om er helemaal naartoe te rijden. Geen probleem. Vanaf half september staat er een stoere camper in Alicante. In drie uur vlieg je direct van schiphol naar Alicante. Daar brengt een taxi je naar Torremanzanas waar je camper klaar staat.

Door de ideale ligging tussen Valencia en Alicante, liggen de Spaanse Oostkust, Zuid-Spanje en zelfs Marokko opeens binnen handbereik. Een heerlijke strandvakantie zonder vast te zitten aan een resort? Frontaal het avontuur opzoeken in het Rif gebergte? Allemaal ineens heel makkelijk.

Lees een ervaring

"WE HEBBEN MET PIJN IN ONS HART AFSCHEID GENOMEN VAN BART, DIE ONS STOER EN TROUW DOOR HET LAND HEEFT GETROKKEN, EN VAN ONZE GASTVROUW TJITSKE, EN KIJKEN NU AL UIT NAAR EEN VERVOLG IN HET KOMENDE JAAR." › Lees de ervaring van Anke en Richard


Tjitske en Martijn bij hun huis in Torremanzanas

Eenmaal geland in Alicante wordt je door een taxi naar Torremanzanas gebracht. Naar het huis van Tjitske en Martijn Daar aangekomen kun je in alle rust de camper inpakken en krijg je uitleg over hoe alles werkt. Als je wilt, blijf je een avondje slapen in de bus op hun terrein en vertrek je de volgende morgen. 

Tjitske en Martijn zijn een Nederlands stel dat al vijftien jaar in Spanje woont. Ze hebben een aanstekelijk enthousiasme voor de Spaanse landschappen en cultuur, en allerlei tips over de omgeving. Bovendien hebben ze zelf een Mercedes 508D en weten ze dus alles over deze stoere bussen.

Het huis op de berg en zonsopgang boven Torremanzanas 

Alicante 

De voordelen op een rijtje:

  •  Tijd- en kostenbesparing. Geen dure tolwegen of Route National. Je bent in 3 uurtjes van Amsterdam in Alicante
  • Gelijk in een prachtige omgeving waar je van de natuur kunt genieten of van geweldige steden. Denk ook aan tapas, oeroude kerkjes en barokke kathedralen
  • Ook in het laagseizoen nog een bijzonder plezierig klimaat
  • Na de vliegreis uitrusten op bevriend terrein en op je dooie gemakje de camper inpakken en leren kennen. Voor je terugreis weer relaxed ter plaatse uitpakken en met de taxi of gebracht door Tjitske of Martijn weer terug naar het vliegveld
  • Informeel contact en persoonlijke informatie over de omgeving en Spanje in het algemeen
  • Zoals altijd geldt bij ons: je eigen huisje op wielen, robuust en gezellig tegelijk!
special specs

Anders dan in de andere campers zit er in de stoere camper, als je hem vanuit Alicante huurt, wél beddengoed, dekbedden en hoofdkussens ed. Ook in de keuken zitten 2 theedoeken en 2 handoekjes. Daarnaast hebben we 2 kinderstoelen, een voor kleintjes tm 4 jaar en een voor grotere kinderen (stoelverhoger). 

Je hoeft de extra's niet erbij te huren. Die staan daar en je kunt pakken wat je nodig hebt. Naast de standaard buitentafel/stoelen en hangmat kun je ook een electrisch kacheltje, een 2 pits gasstelletje en een koelboxje inladen.