ERVARINGEN

Stoere camper begint aan haar 6e jaar. Vele mensen zijn jullie voorgegaan en hebben leuke avonturen meegemaakt in een van onze unieke campers. Hier een greep uit wat leuke verhalen en foto's die we gekregen hebben.

Marieke en Samin

Tsjaa... hoe vat je 5,5 weken stoer camperen samen;
het was super!!!!!  Vrijheid, genieten, mooie plekjes vinden, samen zijn, helemaal heerlijk!


Samin, de autoverslinder, vond het rijden het allerleukst (hij vroeg steeds; ‘gaan we weer rijden?’ of iets gebiedender: ‘ik wil rijden!’) dus we zijn lekker ver gekomen - via de westkust van Frankrijk (via Ile d’Oleron en Contis plage is echt een aanrader!) tot Bilbao, toen ‘overgestoken’  naar Barcelona via Haro, La Puebla de Castro en Pamplona.
De plek ten zuiden van Barcelona was ook super - letterlijk aan het strand en met de dorpsbus de stad in. Daarna weer naar het noorden via Millau en Sazeret (laatste ook hele leuke kampeerplek gevonden).

En overal nagekeken worden tot op de laatste dag toe in het plat Haags - ‘he das nog ‘s n gave campa!’ en tijdens de reis herkend worden tussen alle witte gevaartes haha! Mensen die ik volgens mij nog nooit gezien had, hadden ons duidelijk wel gezien. En de combi van een caramelkleurig jongetje (ook gehoord: ‘waar komt hij vandaan?’ of ‘heb je hem geadopteerd?’) en vrouw alleen in een stoere camper riep vooral bij de rijpere vrouwen de opmerking op: ‘Wat stoer dat je dat onderneemt’ - Stoere camper doet z’n naam eer aan! Ook grappig - mensen die hun stoelen aanboden omdat wij die niet bij ons hadden. Je hebt kamperen en caravannen :-)
Tip - check de elastieken voor de bakken voordat je gaat rijden...! Vooral nog ff snel wat pakken, levert daarna n mooie zooi op bij de de eerste de beste bocht.

Ik kan het iedereen aanraden en Samin en ik zien uit naar de volgende keer stoer camperen!

Julien and Patricia

" We had a great time with the camper, going from one place to another during 2 weeks in the Pyrenees.
Few friendly campings on the way:
Camping Le Fournil in savignac-les-ormeaux nearby Ax les Thermes.
Camping Arome Vanille in Montauban de Luchon
Camping Le Pain de Sucre in Gavarnie - exceptional location › see picture

Thanks to Karen and Eric for their flexibility and kindness

lees meer ervaringen